Program Latihan Khidmat Negara.

Hi semua,assalamualaikum. Nampak kan benda ats ni? Ya Allah aku betul-betul tertekan dengan benda ni. Kawan -kawan aku semua tak dpat,yang dapat aku,muzakkir,cepet dengan husaini je.6bulan tu lama k :( Setiap yang jadi tu ada hikmahnya.Takpelah,aku try redha. Aku redha. Hmm. Kalau aku kena pergi jugak,bestlah sesiapa yang asik membahan aku,gelakkan aku macam benda tu satu benda yang woahh kelakarnya untuk korang.Korang boleh terus gelak bila aku melangkah pergi sana nanti k? :'> Kalau aku kena pergi,bagitahu zam yang aku sayangkan dia,aku sayangkan dia :'( Okay tak susah nak pergi sana tapi tapi aku tak rasa pun aku nak pergi.Macam-macam benda yang aku takutkan,tapi hm entahlah,aku berserah :/ Love,Intan

4 comments:

  1. Beb, kenapa ttbe you kena g 6bulan? semua pergi 3bulan je :'/

    ReplyDelete
  2. jgn nk sedih sgt la..die soh g 3 bulan je nk g smpai 6 bulan asl..

    ReplyDelete