I miss you


Ohmygod. My baby was soooooo handsome k. Tengok rambut dia rasa macam nak cair sekarang haha.Me loves you baby


Haha gambar ni Zam curi and dia tampal kat bilik dia. Am I cute? Ofcourse yes haha


Well, aku memang manja k dengan dia. Kadang-kadang pakai helmet pun nak dia pakai kan, bukak pintu kereta, ambik sos dekat Mcd, A&W etc. 


I MISS YOU. xx





Muh Birthday day day


Hi guys.This entry is about my birthday which is on March of 25.Hmmm *tarik nafas panjang*......
Secara jujurnya saya amat rindukan 25 March tahun lepas,kenapa? Semua sebab kawan-kawan aku ada. Aku dapat rasa saat indah masuk ke alam 17.Tak caya? Tengok ni

Cantik je telur tu atas kepala aku hm

A big thanks to them fr this bbq party hihi

Kan? But.....Tahun ni takda pun semua tu,semua busy kerja sampai siti tak wish pun birthday aku T.T Ok takpe dia wish time aku call dia.Nasib baik wish kalau tak 16/6 ni memang aku buat taktahu je haha. k *Pejam mata* Saya amat-amat rindukan ini semua.Harap semua rasa benda yang sama.

"Happy Birthday Sayang.You dah 18 tau bukan 17 lagi,you bukan budak sekolah lagi.I sayang you sangat-sangat.Sorry wish awal sangat I nak jadi orang 1st"-Message from Zam sayang at 11.03 p.m

Awal kan dia wish? Nampak tak usaha dia nak jadi orang 1st? Haha thanks a lot beby I will always love you. Always! First time dapat msg dia rasa macam "B ni kenapa memanglah orang tak sekolah dah memanglah orang dah 18" *mukapelik* Tapi lama sikit aku faham kot apa yang dia cuba maksudkan.Mesti dia nak suruh aku jadi matang sikit tu.Comfirm! Haha bytheway thanks beby iloveyou deeply.

Hadiah? Ada hihi jika tahun lepas Yoi bagi teddybear and now our baby already turn to 1years this year haha jkjk. Tahun ni,kita dapat niiiiiiiiiii

From My bebygirl Nanadhira

And this is from my cousin,Ofa :-)
Hehehehe thanks to both of them I really like it.From Zam? Actually dia takda kat sini but but but he's got something fr me and i also lolololoveeeee it so much! This:
Nahhhhhhhhh this video was like *&%*#@ but I like it. Really like it. Thanks sayang,again <3

Sampai ITU,ok macam takda apa but actually keesokkan harinya ada. You know what? I kena simbah dengan coolblog basi,sabun,telur etc. Ni semua kak Laila punya pasal buat buat takut nak pergi dorm sebelah kurang ajar! Haha but thanks. Its mean they're really want to do something fr my birthday. Thanks all thanks. 

Aku dah 18,so I'll try to be more matured and tak lembik sangat terkehel sana sini haha.

And to who those wished my birthday on my facebook,Thanks guys n.n

Loves,Intan xx

I'm okay.

Hi everyone. Lamaaaaa tak update blog *okay tiap2 entry mesti ada ayat ni* haha. Ok dah. Sihat? Alhamdulillah aku sihat. Sangat sihat. Tapi..... Ok *pejam mata*

"Life aku tidak seindah dulu" Itu je saya boleh cakap. Kenapa? Entahlah. Alah tapi its normal right? Orang kata hidup kita macam roda. Kejap kat bawah,kejap kat atas. Ok faham.

11/1- Aku diterima sebagai pelajar Kolej Institut Teknologi Utama. Ambik course ELC {English Language Center} Ni short terms study je,3bulan. Alhamdulillah semua ok. Ramai senior senior yang sangat baik aku kenal. Ok lah kan? Lepasni pergi mana? PLKN?  *cough* Hahaha. Rasanya harini sampai sini je kot. Taktahu lah nak cerita pasal apa T.T Haha Loves,Intan

Memishyou guys

1 2 3.... Cak! haha Hi semua. Ya Allah lamanya tak update blog :O Nak tahu kenapa? 1st busy,2nd malas,3rd haritu kan hm hm,kita lupa pasword sekali dengan email sekali. Haha Nampak tak betapa aku taknak ambik tahu pasal blog ni? Ala sowy ah. Hewhew. So,dalam beberapa bulan ni banyak yang berubah,banyak yang jadi kat aku banyak yang aku lalui dan banyak banyak banyak k k.

1st,awak kita kan hm hm dah habis spm! Dah lama dah habis,awak je taktahu. 1st paper 14/11 untill last paper,graphic 6/12. Alhamdulillah. Tunggu result je sekarang ni. Mintak-mintak result dapat puaskan hati mak&ayah. Dapat buat mak&ayah gelak macamana masa Zetty dapat result PMR dia 8A. Yeeeeees! 8A! Boleh ke tan? Insyaallah :'> Neway,congrats to my sister,Zetty Zulkefli. K dah

Lepas je habis exam,aku terus duduk rumah tak kerja sampai sekarang. Bukan menganggur k. Ni namanya anak raja yang tak boleh buat kerja haha taknak jealous ah k. Duduk rumah tapi duit RM10 tau sehari hewhew. We aku tolong mak penat tau mak bagilah duit. Tapi tulah,tension dia subhanallah. Bukan apa,tension dengan perangai adik aku yang tiap hari menjerittttttttttttttttttttttttttttttttt! Jangan heran lah kalau nanti aku dapat gelaran 'Intan Pekak' k? Ok ke tak ni? Ok lah ok lah -__-

Booosan *suara Ader*

Oh noooooooooooo! Aku rindu 5D :( Dah takleh dengar dah lepasni kelas bising,Siti buat lawak sampai kitaorang jadi marah,Anis dengan perangai dia,Nana kena kena bahan dengan Sase,Nadzmi dgn Fatah 24/7 membahan orang lepastu Fatah tiba-tiba menggelabah suruh semua ajar math. K tu perangai dia aku tahu sangat dah. Dia cerita pasal jackass japlagi dia yang nak muntah kitaorang rileks je -______- K tu Fatah. Haa Fatah dah takde kat sini. Bukan balik pakistan k dia balik Penang,I mean kerja jat sana jaga camera. Haritu ada lah call&text dia. Rindu kau k hidung aku tak tipu. Takhabis lagi,takleh dengar 2S kat depan sekali,Syasya&Sofia bergossip. Oh-M-G nilah antara joyah-joyah dalam kelas aku. Sana laki handsome situ sweet sana tough. Macam-macam! And,bak kata Sofia,kelas aku buat game sendiri. Sepak tin yang digantung dalam kelas lepastu kaki siapa cecah tin dapat lah berapa ringgit yang dorang deal. Biasa yang beriya-iya nak duit Bangla,japlagi Fatah jadi penganjur lepastu dia sekali yang main sebab nak menang jugak haha k -.- Boooob Pali & Wan mail-Tiga orang ni duduk belakang aku,ni lah lelaki yang amboi kemain lagi kalau pasal perempuan. Benda yang perempuan pun taktahu tapi dorang tahu. Pelik kan? Aku tak pelik dah. Contohnya,dorang kata perempuan pakai deodorant nanti ketiak baju kurung jadi kuning. Brahhhhhh bodoh lah 3 ekor ni haha XD Em siapa lagi,ok Hanep,sorry sorry sorry haha ni lah kawan aku yang berangan nak jadi K-pop. Dia dengan geng dia ada geng tau,VIP jr. Haha serious tak tipu. Dorang ni kerja menari je, Bila nak masuk tv nya aku pun taktahu haha puhleaseee lah! haha Bak kata Adek,K-pup Ok semua tak betul. Yang lain tu semua baik-baik belaka. Ni jelah yang bising dalam 24 orang ni. Tapi kitaorang tak pernah bermusuh dalam kelas,semua 1 kepala. Termasuk cikgu dia,Cikgu Masduuuuuuura! Hehe contohnya,cikgu pun panggil Wan-Bangla and fyi,cikgu lagi byk bahan wan dari kitaorang. Haha Cikgu Salmiah pulak,ni cikgu paling kewllllll. Dia suruh kitaorang senyap tapi dia yang buat perangai. Hbis acano? Cikgu,haritu saya mimpi cikgu jual kerepek kat Otk,tak tipu haha xD Ok kalau dia tahu ni mati aku. Macam-macamlah. Cikgu Thani-Ni cikgu bi yang takpernah ajar essay. Tapi dia suka suruh ajar dia shuffle start dia dgr lagu everyday Im shuflling tu. Hahaha Dia pernah nak buat tapi dia kata dia nak belajar dulu and,sampai sekarang tak tunjuk lagi sbb dia busy tak sempat nak belajar dia kata -.- Ustaz Syahidon-Kelas pukul 7.40 pukul 8.50 kitaorang masih lagi duduk kat luar library haha k cikgu ni best! Ala nak cerita memang penat lah aku. Aku rindu dorang,tu je sebenarnya hm. Loves-Intan

Baby,Iloveyou.



Hi Assalamualaikum. Lama dah tak update blog. Busy ah. Dengan trial open house dan,yang paling sedih Zam cayang kita sakit hm hm :'( Dia kena chickenpop. Aaaa jap ingat balik bila. Hm hari selasa tak silap. Ini amat menyedihkan okay.Open house kena pergi sorang-sorang hm tak suka cemni :x Okay dah jangan fikir open house je kau ni -___-

Sedih sedih sedih. 

Yelah,girlfriend siapa yang tak sedih bila boyfriend dia tiba-tiba text macamni.

"Gatal,sakit i taktahan badan i rasa lemah sangat"

Macam mengada. Okay aku tahu tu. Tapi hanya aku yang kenal zam macamana and yes,dia memang seorang yang sangat manja. Takboleh sakit sikit japlagi mesti merengek.Tapi takpe,aku dah biasa dengan semua tu. Jari dia terseliuh aku nak pegang pun dia dah kata "Janganlah,sakit" Pastu buat muka kucing nak susu hihi k ini comel sikit Mwah! :-* 

Cukup tu. Lebih sedih bila dapat webcam sekejap sebab dia taklarat.Oh ya,dia ada hantar dua gambar,alalala dia comel sangat kena chickenpop.Muka sedih tapi comel je dalam gambar ni. Okay maksud aku gambar dua bawah ni;


 Masa ni tak teruk lagi.


Ni dah teruk,hm.


Sorry sayang main upload je gambar ni.Habis muka encem dia yee? Alalala bintik-bintik tu coomel Mwah! Hm I harap you cepat sembuh ye? Nak menangis rasanya tegok you macamni.I sayang you ok? Bukan sikit. Sangat-sangat. Rindu sangat kat you ni. Iloveyou sayang xx

Balik kampung hua hua

video

Hi Assalamualaikum semua. Kat atas ni video kita dengan kawan-kawan kita hihi Aku yang depan sekali aka yang paling comel dalam tu hua hua k jangan dengki semua. Syasya nana sofia siti anis nadzmi sase. Kitaorang bosan haritu takde kerja jadi jangan ditanya kenapa kami semua jadi begini haha Aku sayang gila dorang ni.

So guys,SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR&&BATIN k? Loves,Intan.

Menangis lagi.


Hi. Hm pukul 15;43 pagi- 24/08/2011. Takboleh tidur. Kenapa? Jangan tanya sebab aku malas nak terangkan dari A sampai Z. Aku penat. Letih rasa semput sikit mata sakit. Hati penat. Z,boleh tinggal kita kat belakang jauh-jauh macam dalam gambar ni tak? Tolong. K rasa sekarang macam nak nyanyi kuat-kuat kat atas pentas nak panggil orang ramai tengok macam konsert akedemi fantasia tu. Aku nak nyanyi lagu Menangis Lagi-Fina Af9. Bye