Balik kampung hua hua

video

Hi Assalamualaikum semua. Kat atas ni video kita dengan kawan-kawan kita hihi Aku yang depan sekali aka yang paling comel dalam tu hua hua k jangan dengki semua. Syasya nana sofia siti anis nadzmi sase. Kitaorang bosan haritu takde kerja jadi jangan ditanya kenapa kami semua jadi begini haha Aku sayang gila dorang ni.

So guys,SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR&&BATIN k? Loves,Intan.

4 comments:

  1. Vid ni kalau masuk youtube confirm boleh kalahkan Rebecce Black xDD

    ReplyDelete
  2. Hahahaha vid nicky minaj pun kalah ni :D

    ReplyDelete
  3. sys : bout file grafik uhh , siyes ara terasa gilaaa :(

    ReplyDelete
  4. File tu bukan akak yang tunjuk ye. Harap maaf.

    ReplyDelete